Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
szti

Mit tegyek?

Mindjárt Eszter · 4 hónapja
Hol kezdjem rég írtam... 
18 hetes terhes vagyok, telik az idő. Az eddigi vizsgálatok alapján jól van Babóca odabent. Holnap megyek uh-ra és kiderülhet, hogy lány vagy fiú???? emiatt izgatott vagyok. Tegnap kiderült, hogy P3 lett a citológiám, és vettek le újra mintát, közben azt mondta a doki, hogy kóros elváltozás látható a méhszájamon???? emiatt ideges vagyok. 
Erről még nem beszéltem a nárcimmal.... 
És ez egy visszatérő probléma. Hogy őszinte legyek félek elmondani neki az ehhez hasonló gondjaimat. Eddig mindig úgy éreztem, hogy nem kapok tőle megerősítést, támogatást, hogy túl jutok a személyes gondjaimon. Inkább valami támadó hangnemet vesz fel... "Miért nem így - úgy csináltad?! Hogy lehetsz ennyire béna?...." 
Pedig pont nem erre van szüksége az embernek, ha gondja van. Még ha igazat is mond (Miért nem jártál rendszeresen szűrésre?). Igen beismerem, hogy hibáztam, de miért kell durván, bántón a fejemhez vágni, sokszor napokig...
Nem emlékszem, hogy én viselkedtem volna így vele... 

KB 3 hete visszamentem a pszichiáteremhez, mert az antidepi gyógyszer és a terhesség miatt nagyon al volt a vérnyomásom. A nárcim azt mondogatta előtte (már jó pár napja) hogy emeltessem meg az adagomat, mert semmit nem használ, ugyan olyan hülye vagyok. Ennek ellenére az orvos azt javasolta, hogy álljak le. Az előzmények miatt ezt sem mondtam el a nárcimnak. Féltem, hogy megint csak kioktat, hogy hülye vagyok és a doki is az, és ő nem ezt mondta.... Tegnap este egy számomra bántó megjegyzése után a fejéhez vágtam, hogy 2 hete nem szedem a gyógyszert. Ezek után jött a fej mosás... Hogy lehetek ilyen, hogy nem beszélek meg vele ilyet, ami az egész család életére kihat. Igen, igaza van. De ha már alapból tartok minden hasonlóról beszélni vele, akkor hogyan?! 
Holnapra van időpontunk párterápiára, de a tegnapi vita után azt mondta, hogy menjek egyedül. Hiszen az én hozott (gyermekkori) problémáim miatt vannak most gondjaink. Én ezt úgy gondolom, érzem hogy mindketten hoztuk a batyunkat a múltból, de ha együtt akarunk maradni, akkor együtt kell a hozott batyunkat kipakolni és elrendezni.
Lehet, hogy rosszul érzem. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
mackonyuszi · 4 hónapja
Igen tudom mit jelent az is,ha valaki nem támogat.
Lehet kellene egy olyan dolog ami megvaltoztaná.
Csald el magaddal egy vizsgálatra,vagy akarsz rá néhány terhet (akár otthoni munkát) a te dolgaid közül.
Mindjárt Eszter · 4 hónapja
Szia, igen tudom, hogy magam mászok ki a gödörből, vagy elkapom a ledobott kötelet. De a gond ott van, hogy úgy érzem a párom nem húzza a kötelemet, hanem vagdossa. Nem segít... Oldjam meg egyedül. Pedig jól esne a támogatás... 
mackonyuszi · 4 hónapja
Kevés a felhőtlen gyermekkor...sajnos...
A depiből vagy saját magunkat húzzuk ki,vagy van aki segít.
Vannak emberek akikkel nem lehet értelmesen beszélni...de ....meglehet próbálni.
Semleges helyet kell választani....
Mindjárt Eszter
Jelenleg 30 éves vagyok, 12 éve párkapcsolatban, 9 éves lányom. 20 hetes terhes vagyok. És depressziós vagyok.